Χορήγηση ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακής υπογραφής στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης εξασφάλισε τη δυνατότητα δωρεάν χορήγησης ψηφιακής υπογραφής στους ιατρούς που είναι εγγεγραμμένοι στους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας.

Σκοπός είναι η διευκόλυνση ψηφιοποίησης διαδικασιών και ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων με χρήση ψηφιακής υπογραφής. Οι ψηφιακές υπογραφές έχουν νομική ισχύ ισοδύναμη ιδιόχειρης υπογραφής, επειδή συνδέονται κρυπτογραφικά με το υπογεγραμμένο έγγραφο και μπορούν να επαληθευτούν.

Σας προωθούμε παρακάτω τον σύνδεσμο για τη σχετική φόρμα, προκειμένου να εισέλθετε και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για δωρεάν χορήγηση ψηφιακής υπογραφής:

https://forms.office.com/e/w37kxXHd0G

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος λαμβάνει και προωθεί συγκεντρωτικά τα αιτήματα στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία.

Οι συνάδελφοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ενημερώνονται ηλεκτρονικά για περαιτέρω στοιχεία που πρέπει να εισφέρουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να παραλάβουν την ψηφιακή υπογραφή.

Ο Πρόεδρος

Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος

Κοινό δελτίο τύπου φορέων Κιλκίς για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, σύσκεψη των επιστημονικών φορέων (Ιατρικός Σύλλογος, Οδοντιατρικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Φαρμακευτικός Σύλλογος, Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών) και του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου, για το συντονισμό δράσης ενάντια στο νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών που προωθεί προς ψήφιση η κυβέρνηση και ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν:

 • εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου, η Πρόεδρος Ευρώπη Αρτόγλου, η Αντιπρόεδρος Ευθυμία Βασιλειάδου, ο Γεν. Γραμματέας Δημήτριος Ταλαμπίρης, ο Ταμίας Χρήστος Σισμανίδης και το μέλος του Δ.Σ. Δημήτριος Μπαλάσκας
 • εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου, ο Ταμίας Ιωάννης Τριανταφυλλίδης
 • εκ μέρους του Οδοντιατρικού Συλλόγου η Πρόεδρος Παναγιώτα Γκόλιαρη
 • εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κατσιάνος
 • εκ μέρους της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πιστικούδης και ο Ταμίας Απόστολος Καρατσιβίδης
 • εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, ο Πρόεδρος Σπύρος Μιχαηλίδης και ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Τσαουσίδης.
  Σημειώνεται ότι την έντονη αντίθεσή τους στα νέα φορολογικά μέτρα εξεδήλωσαν και άλλοι φορείς του ν. Κιλκίς που δεν συμμετείχαν στη σύσκεψη λόγω κωλύματος, προσυπογράφοντας την παρούσα, ήτοι:
 • εκ μέρους του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων ν. Κιλκίς, ο Πρόεδρος Ιωάννης Φαχουρίδης
 • εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τ.Ε.Ε., ο Πρόεδρος Ιωάννης Δημητριάδης
 • εκ μέρους της Επαγγελματικής-Επιστημονικής Ένωσης Τ.Ε. Μηχανικών, ο Πρόεδρος Ιωάννης Σαββόπουλος
  Οι ανωτέρω επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς, μετά την κοινή συνεδρίασή τους, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:
  Τα νέα φορολογικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση με το υπό διαβούλευση φορολογικό νομοσχέδιο, με την εισαγωγή τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος, πλήττουν καίρια τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αφού στο όνομα της δήθεν καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, προωθούνται οριζόντια και ως εκ τούτου άδικα μέτρα.
  Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, αιφνιδίασε δυσάρεστα τους ελεύθερους επαγγελματίες της χώρας, λίγους μήνες μόλις μετά τις εκλογές, καθόσον η κυβέρνηση στήριξε την επανεκλογή της στις προεκλογικές εξαγγελίες περί μη επιβολής νέων ή πρόσθετων φόρων και στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, εξαγγελίες τις οποίες ανατρέπει πλήρως και ανυπερθέτως.
  Η φορολόγηση με βάση τεκμαρτό εισόδημα, για εισόδημα δηλαδή που δεν έχει αποκτηθεί και μάλιστα με αναδρομική ισχύ από 1-1-2023, όχι μόνο δεν καταπολεμά την φοροδιαφυγή, αφού προστατεύει τα υψηλά εισοδήματα που μπορούν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στον κρατικό προϋπολογισμό αλλά οδηγεί σε αφανισμό ένα μεγάλο τμήμα ενεργού οικονομικού πληθυσμού, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, τη μεσαία τάξη.
  Η Κυβέρνηση δείχνει ότι αγνοεί την πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία των ελευθέρων επαγγελματιών, των επιστημόνων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μετά από τη δεκαετή μνημονιακή περίοδο, την υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας, την ενεργειακή κρίση και την αύξηση των τιμών και του πληθωρισμού.
  Δείχνει να αγνοεί τα στοιχεία που η ίδια διαθέτει και τα οποία αποδεικνύουν ότι ένα σημαντικό τμήμα των ελευθέρων επαγγελματιών, των επιστημόνων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αδυνατεί να ανταποκριθεί σε βασικές υποχρεώσεις και έχει σημαντικές οφειλές προς το Δημόσιο, τις Τράπεζες, τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
  Δείχνει να αγνοεί ότι πολλοί εξ αυτών χάνουν τις ρυθμίσεις που έχουν υπαχθεί και βρίσκονται ενώπιον καταδιωκτικών μέτρων. Και αυτούς, αντί να τους στηρίξει με κάθε πρόσφορο τρόπο, έρχεται να τους δώσει τη χαριστική βολή.
  Επιπρόσθετα, η κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επιχειρεί να ταυτίσει τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τους μισθωτούς, αγνοώντας επιδεικτικά τόσο την πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ 1880 και 1888/2019 όσο και το ότι δεν πρόκειται για συγκρίσιμα μεγέθη, δεδομένου ότι
  πρόκειται για διαφορετικές κατηγορίες που διακρίνονται των μισθωτών, δεν έχουν αφορολόγητο εισόδημα, ούτε τις εκπτώσεις και τις απαλλαγές των μισθωτών.
  Σημειωτέον δε, ότι για τον προσδιορισμό του τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος χρησιμοποιείται, όχι ο καθαρός φορολογητέος μισθός του μισθωτού αλλά η συνολική μισθολογική δαπάνη, συνυπολογιζομένων και των ασφαλιστικών εισφορών. Περαιτέρω, το τεκμαρτό φορολογητέο εισόδημα προσαυξάνεται αφενός με βάση το χρόνο άσκησης του επαγγέλματος και αφετέρου σωρευτικά με βάση το ετήσιο κόστος μισθοδοσίας και με βάση συντελεστή, όταν ο ετήσιος τζίρος είναι μεγαλύτερος από τον μέσο όρο του ετήσιου τζίρου του ΚΑΔ. Το τελευταίο έχει ως αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζονται πραγματοποιηθέντα επαγγελματικά έξοδα των ελευθέρων επαγγελματιών, μέτρο βαθύτατα αντιαναπτυξιακό και ενισχυτικό της φοροδιαφυγής.
  Η επίκληση δε, ότι τα τεκμήρια είναι μαχητά, είναι προσχηματική, δεν αντέχει σε κριτική, αφού τυχόν προσπάθειες αμφισβήτησής τους, όπως αποδεικνύει η εμπειρία του παρελθόντος, καθίσταται στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αλυσιτελής.
  Η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής προϋποθέτει έναν ουσιαστικό διάλογο μεταξύ όλων των φορέων με στόχο ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, που θα λαμβάνει υπόψη του τις πραγματικές συνθήκες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και τις ιδιαιτερότητες κάθε επαγγέλματος και θα έχει ως βάση τη συνεισφορά εκάστου ανάλογα με τις δυνάμεις του.
  Η κυβέρνηση επιστρατεύει αναχρονιστικές, άδικες και ισοπεδωτικές μεθόδους καταπολέμησης της φοροδιαφυγής την ίδια στιγμή που επαίρεται ότι έχει στη διάθεσή της νέα εργαλεία ελέγχου (έμμεσες τεχνικές ελέγχου, mydata, σύνδεση ταμειακών μηχανών με Υπουργείο Οικονομικών, εγκατάσταση POS κλπ).
  Την ίδια στιγμή που εφαρμόζει αυτή τη φοροεπιδρομή στους ελεύθερους επαγγελματίες, αφήνει στο απυρόβλητο εταιρίες και επιχειρήσεις που εμφανίζουν ζημιές για πολλά χρόνια καθώς και τη μεγάλη φοροδιαφυγή στα καύσιμα, τα μερίσματα, τη συγκέντρωση κεφαλαίου κ.ο.κ.
  Εκφράζουμε την έντονη αντίδρασή μας στα προωθούμενα φορολογικά μέτρα και ζητούμε την άμεση απόσυρσή τους.
  Για όλους εμάς, το ζήτημα αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την ύπαρξή μας και την αξιοπρέπειά μας.
  Έχουμε την υποχρέωση να σταθούμε δίπλα σε κάθε συνάδελφο αλλά και σε κάθε πολίτη που πλήττεται από τις κυβερνητικές επιλογές, που κινδυνεύει με επαγγελματικό αφανισμό, που στοχοποιείται γενικά και αδιάκριτα και άδικα ως φοροφυγάς.
  Έχουμε υποχρέωση να αντιδράσουμε έντονα και μαζικά στο πλαίσιο αυτό, ως εκ τούτου, οι φορείς που συμμετέχουμε στην παρούσα συνάντηση αποφασίσαμε να προτείνουμε στα θεσμικά μας όργανα:
 1. Το συντονισμό της δράσης μας και τη διαμόρφωση ενιαίου μετώπου κατά των νέων μέτρων, με σκοπό την απόσυρσή τους.
 2. Τη συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22/11/2023 και ώρα 13:00 έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και την κήρυξη Πανελλαδικής αποχής από τα καθήκοντά μας την ίδια μέρα.
 3. Τη συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας των μελών όλων των φορέων και την αποστολή τους στον Πρωθυπουργό.
 4. Τη δημοσιοποίηση των θέσεών μας με κάθε πρόσφορο τρόπο.
 5. Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και το συντονισμό εκδηλώσεων διαμαρτυρίας σε πανελλαδικό επίπεδο, ανάλογα με την εξέλιξη του θέματος, με αποφάσεις των θεσμικών μας οργάνων.
 6. Τον προγραμματισμό κοινής συνάντησής μας με τους Βουλευτές του νομού Κιλκίς, με στόχο τη δημόσια τοποθέτησή τους για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
  Διευκρινίζεται ότι:
 • ο Φαρμακευτικός Σύλλογος επιφυλάχθηκε ως προς τη συμμετοχή των μελών του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στην κήρυξη αποχής στις 22-11-2023, καθώς και στη συλλογή υπογραφών, αναμένοντας κατευθυντήριες οδηγίες από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.
 • Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών επιφυλάχθηκε ως προς την απουσία αναφοράς σε τοπική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και τόνισε την ανάγκη συμμετοχής όλων των φορέων σε ενδεχόμενη συνάντηση με τους βουλευτές του νομού.

Κιλκίς 17 Νοεμβρίου 2023
Οι Εκπρόσωποι των Φορέων

Ημερίδα με θέμα «Ασφαλιστικά/Συνταξιοδοτικά θέματα Υγειονομικών – Νεότερα Δεδομένα»

Ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργάνωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κιλκίς και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς με θέμα «Ασφαλιστικά/Συνταξιοδοτικά θέματα Υγειονομικών – Νεότερα Δεδομένα», το Σάββατο 11/11/2023 στις 11:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί και κτηνίατροι, καθώς το θέμα της ημερίδας απασχολούσε και απασχολεί συνολικά όλους τους υγειονομικούς. Έγκριτοι επιστήμονες έδωσαν σημαντικές πληροφορίες για τα νεότερα δεδομένα στον τομέα ασφάλισης και συνταξιοδότησης των υγειονομικών, καθώς επίσης και για τα ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης.

Τις εργασίες της ημερίδας άνοιξε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς και Β Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ.Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, με περιληπτική εισήγηση επί των θεμάτων της ημερίδας και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, έδωσε τον λόγο για έναν χαιρετισμό στον κ.Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Ο κ.Αθανάσιος Εξαδάκτυλος αναφέρθηκε με λίγα λόγια στην προσωπική του εμπειρία και τις γνώσεις του πάνω στο αντικείμενο της ημερίδας και απάντησε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν από το κοινό.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί της Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ.Παναγιώτας Γκόλιαρη και του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς κ.Κωνσταντίνου Κατσιάνου.

Στη συνέχεια ο συντονιστής της ημερίδας, Ταμίας του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ.Ιωάννης Τριανταφυλλίδης κάλεσε τον πρώτο ομιλητή κ.Ανδρέα Κουτσόλαμπρο-Δικηγόρο ΑΘηνών, Αντιπρόεδρο του ΔΣΑ, Δικηγόρο  e-ΕΦΚΑ και Πρόεδρο της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων,ο οποίος διαδικτυακά με αναλυτικό τρόπο αναφέρθηκε στα νεότερα δεδομένα πάνω στα ζητήματα της ασφάλισης και της συνταξιοδότησης των υγειονομικών.

Ο δεύτερος εισηγητής κ.Ιωάννης Μέγας-Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΤΕΑΙΣΘ), αναφέρθηκε στα ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης των υγειονομικών και ανέλυσε με λεπτομερή τρόπο τη λειτουργία του ΤΕΑΙΣΘ, στο οποίο προεδρεύει από την ίδρυσή του.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων οι ομιλητές απάντησαν σε ερωτήματα των συμμετεχόντων, που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία.

Για να δείτε το βίντεο της ημερίδας πατήστε εδώ

Επιπλέον υλικό από την εκδήλωση:

Παρουσίαση κ. Κουτσόλαμπρου:

Παρουσίαση κ. Μέγα:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς , ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κιλκίς και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, σας προσκαλούν σε ημερίδα που διοργανώνουν με θέμα:
«Ασφαλιστικά/Συνταξιοδοτικά θέματα Υγειονομικών – Νεότερα δεδομένα» στις 11 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 πμ στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς
(Στενημάχου 2, Κιλκίς).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

isk-osk-fsk_111123_final

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης είναι ο νέος Αντιπρόεδρος Β΄ στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

 

Αθήνα 19. 12. 2022

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., με τη συμμετοχή του 99,4% των εκλεκτόρων από όλη τη χώρα.

 

Είναι η πρώτη φορά που οι εκλογές για την εκπροσώπηση των Ιατρικών Συλλόγων

της χώρας στον ΠΙΣ πραγματοποιούνται με ψηφιακές κάλπες, αφού αξιοποιήθηκε το πιο σύγχρονο τεχνολογικό σύστημα για την ψηφοφορία.

 

Πρόκειται για μία απολύτως αδιάβλητη διαδικασία μέσω της οποίας ο ΠΙΣ

εξασφαλίζει πόρους για το ιατρικό σώμα, οι γιατροί μπορούν να ψηφίσουν από τον τόπο κατοικίας τους, ενώ και τα αποτελέσματα των εκλογών εξάγονται άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.

 

Πριν από το άνοιγμα της κάλπης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο Γενική Συνέλευση παρουσία όλων των εκλεκτόρων του σώματος στην οποία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΠΙΣ για το 2023, καθώς και τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών.

 

Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 506 γιατροί- εκλέκτορες από τους 509 που είχαν δικαίωμα ψήφου.

 

Σήμερα το πρωί έπειτα από συνεδρίαση του νέου ΔΣ, ο ΠΙΣ συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

 

Πρόεδρος: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

 

Α΄ Αντιπρόεδρος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Β΄ Αντιπρόεδρος: ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Γενικός Γραμματέας: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

Ταμίας: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ

Μέλη: Βαβουρανάκης Χάρης, Ελευθερίου Γεώργιος, Καψαμπέλης Παύλος, Καλιαμπάκος Σωτήριος, Μαστοράκου Αννα, Παπάζογλου Χρήστος, Παπανδρούδης Ανδρέας, Τζίμα Κορίνα, Τζωρτζίνης Δημήτριος, Ψαλτάκος Μιχαήλ.

 

 

Το Γραφείο Τύπου του ΠΙΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

C:\Users\user\Google Drive\ΙΑΤΡΙΚΟΣ\logo\NEO LOGO.png

                                                                                            

         Κιλκίς, 17/11/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών της 16ης Οκτωβρίου 2022 του Ιατρικού Συλλόγου Ν.Κιλκίς από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 239538/08-11-2022 απόφαση, συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις 15 Νοεμβρίου 2022 και συγκροτήθηκε σε σώμα  ως εξής:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος – Ακτινοδιαγνώστης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Πετρίδης Ισαάκ – Καρδιολόγος ΕΣΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Βαβάκας Αναστάσιος – Γενικός Ιατρός ΕΣΥ

ΤΑΜΙΑΣ    Τριανταφυλλίδης Ιωάννης – Παθολόγος

ΜΕΛΗ   Παραστατίδης Στέφανος – Γενικός Ιατρός ΕΣΥ

   Αποστολίδης Θεόδωρος – Ωτορινολαρυγγολόγος ΕΣΥ

   Φρεγγίδης Θεόδωρος – Παθολόγος

   Κορομηλάς Κωνσταντίνος – Ορθοπαιδικός

    Αποστολίδης Ιάκωβος – Παθολόγος

Μαυροπούλου Σοφία – Παθολόγος ΕΣΥ

                 Μαϊδανόγλου Παντελεήμων – Ορθοπαιδικός

 

Τα υπόλοιπα όργανα του Συλλόγου έχουν ως εξής:  

Πειθαρχικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Λαζαρίδου Ελπίδα – Καρδιολόγος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Μασμανίδου Μαρία – Γαστρεντερολόγος

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Καρασαββίδης Βασίλειος – Καρδιολόγος

Κεσίδου Δήμητρα – Γενικός Ιατρός ΕΣΥ

Τριανταφυλλίδης Βασίλειος – Μαιευτήρας Γυναικολόγος ΕΣΥ

Ηλιάδης Μιχαήλ – Γαστρεντερολόγος

Καραγιώργη Ελισάβετ – Οφθαλμίατρος

Καραμήτσος Χρήστος – Παιδίατρος

ΑΝΑΠΛ.ΜΕΛΟΣ Παραστατίδης Δημήτριος – Ιατρός Βιοπαθολόγος

 

Εξελεγκτική Επιτροπή

Μαυρουδής Σταύρος – Παθολόγος ΕΣΥ

Χαραλαμπίδου Δήμητρα – Γενικός Ιατρός ΕΣΥ

Παυλίδης Λουκάς – Ιατρός Βιοπαθολόγος

 

Εκπρόσωποι στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Παραστατίδης Στέφανος – Γενικός Ιατρός ΕΣΥ

Βαβάκας Αναστάσιος – Γενικός Ιατρός ΕΣΥ

Μαϊδανόγλου Παντελεήμων – Ορθοπαιδικός

Κορομηλάς Κωνσταντίνος – Ορθοπαιδικός

Ο Πρόεδρος

Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος                                                                                                                                      

Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς της 16ης Οκτωβρίου 2022

Εκλέχτηκαν οι:

Διοικητικό Συμβούλιο

Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος 41 σταυροί

Παραστατίδης Στέφανος 29

Αποστολίδης Θεόδωρος 27

Τριανταφυλλίδης Ιωάννης 22

Πετρίδης Ισαάκ 20

Βαβάκας Αναστάσιος 19

Φρεγγίδης Θεόδωρος 18

Κορομηλάς Κωνσταντίνος 16

Αποστολίδης Ιάκωβος 14

Μαυροπούλου Σοφία 12

Μαϊδάνογλου Παντελεήμων 11

Εξελεγκτική Επιτροπή

Μαυρουδής Σταύρος 37

Χαραλαμπίδου Δήμητρα 33

Παυλίδης Λουκάς 18

Πειθαρχικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Λαζαρίδου Ελπίδα

Αντιπρόεδρος: Μασμανίδου Μαρία

Τακτικά Μέλη:

Καρασαββίδης Βασίλειος 24

Κεσίδου Δήμητρα 22

Τριανταφυλλίδης Βασίλειος 21

Ηλιάδης Μιχαήλ 19

Καραγιώργη Ελισάβετ 18

Καραμήτσος Χρήστος 10

Αναπληρωματικό μέλος:

Παραστατίδης Δημήτριος 23

Εκπρόσωποι στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος 36

Παραστατίδης Στέφανος 34

Βαβάκας Αναστάσιος 20

Μαϊδάνογλου Παντελεήμων 16

Κορομηλάς Κωνσταντίνος 15

Τα αποτελέσματα εστάλησαν προς επικύρωση από τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και θα ακολουθήσει η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

  

        Κιλκίς, 19/09/2022

 

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων στις αρχαιρεσίες του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς της 16ης Οκτωβρίου 2022.

 

 Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς ανακηρύσσει τους υποψήφιους στις αρχαιρεσίες της 16ης Οκτωβρίου 2022, μετά από λεπτομερή έλεγχο των αιτήσεών τους, για το Διοικητικό Συμβούλιο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και εκπροσώπων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, σύμφωνα με το άρθρο 305, παρ.2 του Ν.4512/2018 (ΦΕΚ 5/Α΄/17-01-2018).

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 1. Αποστολίδης Θεόδωρος του Χαράλαμπου
 2. Αποστολίδης Ιάκωβος του Παναγιώτη
 3. Βαβάκας Αναστάσιος του Δημητρίου
 4. Κορομηλάς Κωνσταντίνος του Ιωάννη
 5. Μαϊδανόγλου Παντελεήμων του Σπυρίδωνος
 6. Μαυροπούλου Σοφία του Νικολάου
 7. Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος του Κωνσταντίνου
 8. Παραστατίδης Στέφανος του Θεοδώρου
 9. Πετρίδης Ισαάκ του Περικλή
 10. Τριανταφυλλίδης Ιωάννης του Κωνσταντίνου
 11. Φρεγγίδης Θεόδωρος του Γεωργίου

ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

 1. Βαβάκας Αναστάσιος του Δημητρίου
 2. Κορομηλάς Κωνσταντίνος του Ιωάννη
 3. Μαϊδανόγλου Παντελεήμων του Σπυρίδωνος
 4. Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος του Κωνσταντίνου
 5. Παραστατίδης Στέφανος του Θεοδώρου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΑΚΤΙΚΟΙ:

 1. Μαυρουδής Σταύρος του Σταμάτη
 2. Παυλίδης Λουκάς του Τηλέμαχου
 3. Χαραλαμπίδου Δήμητρα του Ζαχαρία

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ του Κυριάκου

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου

ΤΑΚΤΙΚΟΙ:

 1. Ηλιάδης Μιχαήλ του Θεόφιλου
 2. Καραγιώργη Ελισάβετ του Παναγιώτη
 3. Καραμήτσος Χρήστος του Κωνσταντίνου
 4. Καρασαββίδης Βασίλειος του Λαζάρου
 5. Κεσίδου Δήμητρα του Χρήστου
 6. Τριανταφυλλίδης Βασίλειος του Αναστασίου

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:

 1. Παραστατίδης Δημήτριος του Θεοδώρου

 

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ   ΒΑΒΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ν.Π.Δ.Δ.

             Κιλκίς,  23/08/2022

Προς:             Αρ.Πρωτ.: 205

Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς.

 

Κοινοποίηση:  1. Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

           2. Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς

           3. Τοπικό Τύπο

 

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στην 25η συνεδρίασή του στις 07/07/2022 αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη αρχαιρεσιών σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 12729/27-5-2022 έγγραφο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και τις διατάξεις του Ν.4512/2018 (ΦΕΚ 5/τ.Α΄/17-01-2018) για την ανάδειξη:

 • Έντεκα (11) μελών Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.),
 • Προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου (Π.Σ.) και έξι (6) τακτικών μελών καθώς και Αντιπροέδρου του Π.Σ. και έξι (6) αναπληρωματικών,
 • Τριών (3) μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) και ισαρίθμων αναπληρωματικών,
 • Τεσσάρων (4) Εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.).

 

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στο Κιλκίς στην οδό Εθνικής Αντίστασης 10 (1ος όροφος) από 08:30΄ έως 19:30΄.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη τα οποία έχουν πληρώσει την εισφορά τους για το έτος 2021 μέχρι το Σάββατο 08/10/2022 (άρθρο 304, παρ.2, περίπτωση α του Ν.4512/2018).

Οι υποψήφιοι για όλες τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους υπ’ όψιν του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Παναγιωτίδη Βλαδίμηρου έως την Παρασκευή 16/09/2022 και μέχρι ώρα 14:00΄ (30 ημερολογιακές ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες, όπως ορίζει το άρθρο 305, παρ.2 του Ν.4512/2018).

Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων συνοδεύονται από Βεβαίωση του Συλλόγου, όπου θα αναφέρεται η εγγραφή και εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων των υποψηφίων για το 2021 (άρθρο 305, παρ.3 του Ν.4512/2018) και θα εκδίδεται τις ώρες λειτουργίας των γραφείων του Συλλόγου (Δευτέρα 10:00-12:00 και 18:00-20:00 και Τρίτη έως Παρασκευή 10:00-14:00).

Εντός 3 ημερών ανακηρύσσονται οι υποψήφιοι που νόμιμα υπέβαλαν αίτηση, οπότε και θα τοιχοκολληθεί ο σχετικός πίνακας στα γραφεία του Συλλόγου και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου στο διαδίκτυο (www.iskilkis.gr) (άρθρο 305, παρ.2 του Ν.4512/2018).

Για τους έχοντες δικαίωμα ψήφου θα αναρτηθεί έτερος πίνακας στα γραφεία του Συλλόγου 8 ημέρες προ των εκλογών (08/10/2022) και οι αιτήσεις για διόρθωση πιθανού λάθους θα πρέπει να υποβληθούν έως 11/10/2022 (άρθρο 304, παρ.1, περίπτωση β, εδάφιο 3 του Ν.4512/2018, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 4, παρ.1, περίπτωση α του Ν.4565/2018 και εδάφιο 4 του Ν.4512/2018).

Οι σταυροί προτίμησης μπαίνουν δίπλα στο όνομα του υποψηφίου για Δ.Σ. – Π.Σ. – Ε.Ε. και Εκπροσώπων στον Π.Ι.Σ. και μπορεί να είναι κατ’ ανώτατο όριο όσος είναι και ο αριθμός των εκλεγομένων μελών στο καθένα από τα παραπάνω όργανα. Ο υποψήφιος Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου δεν χρειάζονται σταυρό προτίμησης (άρθρο 306, παρ.6 του Ν.4512/2018).

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, προς τον οποίο κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται για τον ορισμό ενός δικηγόρου και του νόμιμου αναπληρωτή του, με επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών, ως Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής για την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών (άρθρο 306, παρ.3 του Ν.4512/2018, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 4, παρ.1 περίπτωση β του Ν.4565/2018).

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο  Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                        ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ         ΒΑΒΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Νέος ιστόπος Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς. Η προσπάθειά μας για την τεχνολογική εξέλιξη του Συλλόγου συνεχίζεται, προσφέροντας συνεχώς νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης και ενημέρωσης.