Ημερίδα με θέμα «Ασφαλιστικά/Συνταξιοδοτικά θέματα Υγειονομικών – Νεότερα Δεδομένα»

Ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργάνωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κιλκίς και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς με θέμα «Ασφαλιστικά/Συνταξιοδοτικά θέματα Υγειονομικών – Νεότερα Δεδομένα», το Σάββατο 11/11/2023 στις 11:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί και κτηνίατροι, καθώς το θέμα της ημερίδας απασχολούσε και απασχολεί συνολικά όλους τους υγειονομικούς. Έγκριτοι επιστήμονες έδωσαν σημαντικές πληροφορίες για τα νεότερα δεδομένα στον τομέα ασφάλισης και συνταξιοδότησης των υγειονομικών, καθώς επίσης και για τα ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης.

Τις εργασίες της ημερίδας άνοιξε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς και Β Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ.Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, με περιληπτική εισήγηση επί των θεμάτων της ημερίδας και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, έδωσε τον λόγο για έναν χαιρετισμό στον κ.Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Ο κ.Αθανάσιος Εξαδάκτυλος αναφέρθηκε με λίγα λόγια στην προσωπική του εμπειρία και τις γνώσεις του πάνω στο αντικείμενο της ημερίδας και απάντησε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν από το κοινό.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί της Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ.Παναγιώτας Γκόλιαρη και του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς κ.Κωνσταντίνου Κατσιάνου.

Στη συνέχεια ο συντονιστής της ημερίδας, Ταμίας του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ.Ιωάννης Τριανταφυλλίδης κάλεσε τον πρώτο ομιλητή κ.Ανδρέα Κουτσόλαμπρο-Δικηγόρο ΑΘηνών, Αντιπρόεδρο του ΔΣΑ, Δικηγόρο  e-ΕΦΚΑ και Πρόεδρο της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων,ο οποίος διαδικτυακά με αναλυτικό τρόπο αναφέρθηκε στα νεότερα δεδομένα πάνω στα ζητήματα της ασφάλισης και της συνταξιοδότησης των υγειονομικών.

Ο δεύτερος εισηγητής κ.Ιωάννης Μέγας-Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΤΕΑΙΣΘ), αναφέρθηκε στα ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης των υγειονομικών και ανέλυσε με λεπτομερή τρόπο τη λειτουργία του ΤΕΑΙΣΘ, στο οποίο προεδρεύει από την ίδρυσή του.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων οι ομιλητές απάντησαν σε ερωτήματα των συμμετεχόντων, που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία.

Για να δείτε το βίντεο της ημερίδας πατήστε εδώ

Επιπλέον υλικό από την εκδήλωση:

Παρουσίαση κ. Κουτσόλαμπρου:

Παρουσίαση κ. Μέγα: